Beeswax Lip Balm

Tillgänglighet: I lager

39,00 kr
ELLER

Översikt

Ge dina läppar den lugnande känsla de förtjänar. Detta naturliga läppbalsam är laddat med kokos- och solrosoljor, rik på vitaminer och essentiella fettsyror, till för att ge näring, fukt och mjuka läppar.

Beeswax Lip Balm

Fler bilder

Detaljer

Burt’s Bees Beeswax Lip Balm är det 100% naturliga originalet som har lindrat torra läppar sedan 1991. Läppbalsamet är laddat med kokos- och solrosolja som är rika på vitaminer och essentiella fettsyror, bivax och vitamin E mjukgör läpparna och har en lugnande effekt. En hint pepparmintsolja ger dig den uppfriskande känslan. Resultatet blir ett mjuka och smidiga läppar som alla kommer prata om. Läppbalsamet passar perfekt att ta med i väskan eller fickan för att enkelt kunna återfukta läpparna, var du är är.

Tips för bästa användning: Applicera balsamet frikostigt på läpparna så ofta det behövs, särskilt i torra, kalla eller blåsiga förhållanden.

Ingredients: Plastcylinder: Cera alba (bivax, Cire d'Abeille), Cocos nucifera (kokosnöt) olja, Helianthus annuus (solros) utsäde olja, Mentha piperita (pepparmint) olja, lanolin, tokoferol, Rosmarinus officinalis (rosmarin) bladextrakt, glycin soja (soja) olja, rapsolja (Huile de raps), limomen

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Rejuvenating Lip Balm with Açaí Berry

Rejuvenating Lip Balm with Açaí Berry

49,00 kr
Lipstick - Scarlet Soaked

Lipstick - Scarlet Soaked

149,00 kr
Lip Gloss Spring Splendor

Lip Gloss Spring Splendor

129,00 kr
Lip Gloss Summer Twilight

Lip Gloss Summer Twilight

129,00 kr